Tietosuojailmoitus

Tietosuojailmoitus

Yleiset ja pakolliset tiedot

EU:n yleiseen tietosuoja-asetukseen (GDPR), joka on ollut Euroopassa aktiivinen 25.5.2018 alkaen, sekä Sveitsin liittovaltion perustuslain 13 artiklaan ja liittohallituksen tietosuojamääräyksiin (tietosuojalaki, saksank. lyhenne DSG) perustuen jokaisella henkilöllä on oikeus yksityisyyden suojaan sekä henkilötietojensa suojaamiseen väärinkäytöksiltä. Noudatamme näitä määräyksiä. Henkilötietoja käsitellään tiukan luottamuksellisesti, eikä niitä myydä tai luovuteta kolmansille osapuolille. Sveitsiläinen toimeksisaaja (palveluntarjoaja) on tietosuojalain 7 artiklan mukaan velvollinen suojaamaan henkilötietoja asianmukaisilla teknisillä ja organisatorisilla toimenpiteillä. Tämä konkretisoidaan tietosuojalain artikloilla 8-10.

Pyrimme tiiviissä yhteistyössä hosting-palveluntarjoajamme kanssa suojaamaan tietokannat mahdollisimman hyvin vieraiden pääsyltä, katoamiselta, väärinkäytöltä ja väärentämiseltä. Korostamme, että internetpohjaisessa tiedonsiirrossa on tietoturvapuutteita, joten täydellinen suoja kolmansien osapuolien pääsyltä on mahdotonta.

Vastuullisen tahon nimeäminen

Vastuullinen taho tämän verkkosivuston tietojenkäsittelylle on:

Holle baby food AG
Lörracherstrasse 50
CH-41 Riehen

Tietojenkäsittelyn suostumuksen peruuttaminen

Jotkut tietojenkäsittelytoimenpiteet ovat mahdollisia vain nimenomaisella suostumuksellasi. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa. Peruutukseen riittää vapaamuotoinen sähköposti-ilmoitus. Peruuttaminen ei vaikuta ennen peruuttamista tapahtuneen tietojenkäsittelyn laillisuuteen.

Oikeus tehdä valitus toimivaltaiselle valvontaviranomaiselle

Asianomaisena henkilönä sinulla on oikeus tehdä valitus toimivaltaiselle valvontaviranomaiselle, jos tietosuojaloukkauksia ilmenee. Tietosuojakysymyksistä vastaava toimivaltainen valvontaviranomainen on sen osavaltion tietosuojavaltuutettu, jossa yrityksemme kotipaikka sijaitsee. Seuraava linkki sisältää luettelon tietosuojavastaavista ja heidän yhteystiedoistaan: https://www.bfdi.bund.de/DE/Infothek/Anschriften_Links/anschriften_links-node.html.

Oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen

Sinulla on oikeus saada tietoja, joita käsittelemme automaattisesti suostumuksesi perusteella tai sopimuksen täyttämiseksi, itsellesi tai kolmannelle osapuolelle. Ne toimitetaan koneellisesti luettavassa muodossa. Jos pyydät tietojen siirtämistä suoraan toiselle vastuuhenkilölle, tämä tapahtuu vain, jos se on teknisesti mahdollista.

Oikeus tietoihin, oikaisuun, estämiseen, poistamiseen

Sinulla on milloin tahansa oikeus saada maksuttomasti tietoa tallennetuista henkilötiedoistasi, tietojen alkuperästä, niiden vastaanottajista ja tietojenkäsittelyn tarkoituksesta ja tarvittaessa oikeus näiden tietojen oikaisuun, estämiseen tai poistamiseen. Jos sinulla on kysyttävää tästä tai muita henkilötietoihin liittyviä kysymyksiä, voit ottaa meihin milloin tahansa yhteyttä käyttämällä julkaisutiedoissa lueteltuja yhteydenottovaihtoehtoja.

SSL- tai TLS-salaus

Turvallisuussyistä ja meille sivuston ylläpitäjänä lähettämäsi luottamuksellisen sisällön siirron suojaamiseksi verkkosivustomme käyttää SSL- tai TLS-salausta. Tämä tarkoittaa, että kolmannet osapuolet eivät voi lukea tämän verkkosivuston kautta lähettämiäsi tietoja. Salatun yhteyden tunnistaa selaimen ”https://” -osoiterivistä ja selainrivin lukkosymbolista.

Palvelimen lokitiedostot

Verkkosivuston tarjoaja kerää ja tallentaa palvelimen lokitiedostoihin tieotja, joita selaimesi välittää meille automaattisesti. Näitä ovat:

  • Vieraillut sivut verkkotunnuksellamme
  • Palvelimen pyynnön päivämäärä ja aika
  • Selaintyyppi ja selainversio
  • Käytetty käyttöjärjestelmä
  • Viittaava URL
  • Tietoja hakevan tietokoneen host-nimi
  • IP-osoite

Näitä tietoja ei yhdistetä muihin tietolähteisiin. Tietojenkäsittelyn perustana on EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) 6 artiklan 1 kohdan alakohta b, joka mahdollistaa tietojen käsittelyn sopimuksen tai sopimusta edeltävien toimenpiteiden täyttämiseksi.

Yhteydenottolomake

Yhteydenottolomakkeen kautta välitetyt tiedot, mukaan lukien yhteystietosi, tallennetaan pyynnön käsittelemiseksi tai jatkokysymyksien varalta. Näitä tietoja ei välitetä eteenpäin ilman suostumustasi.

Yhteydenottolomakkeeseen syötettyjä tietoja käsitellään vain suostumuksesi perusteella (GDPR:n 6 artiklan 1 kohdan alakohta a). Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa. Peruutukseen riittää vapaamuotoinen sähköposti-ilmoitus. Peruuttaminen ei vaikuta ennen peruuttamista tapahtuneen tietojenkäsittelyn laillisuuteen.

Yhteydenottolomakkeen kautta välitetyt tiedot säilytetään meillä, kunnes pyydät poistamista, peruutat suostumuksesi tallennukseen tai tietojen tallennus ei ole enää välttämätöntä. Pakolliset säännökset - etenkin säilytyskaudet - pysyvät ennallaan.

Uutiskirjeen tiedot

Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi uutiskirjeemme lähettämistä varten. Annettu sähköpostiosoite on varmennettava ja uutiskirjeen vastaanottamiseen on annettava suostumus. Lisätietoja ei kerätä tai ne ovat vapaaehtoisia. Tietoja käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen.

Uutiskirjeen tilauksen yhteydessä annettuja tietoja käsitellään vain suostumuksesi perusteella (GDPR:n 6 artiklan 1 kohdan alakohta a). Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa. Peruutukseen riittää vapaamuotoinen sähköposti-ilmoitus tai voit peruuttaa tilauksen uutiskirjeessä olevan ”Peruuta”-linkin kautta. Peruuttaminen ei vaikuta jo tapahtuneen tietojenkäsittelyn laillisuuteen.

Tilauksen yhteydessä annetut tiedot poistetaan peruutuksen yhteydessä. Jos nämä tiedot on toimitettu meille muihin tarkoituksiin ja muualle, ne pysyvät meillä edelleen.

CleverReach

Uutiskirjeiden lähettämistä varten käytämme CleverReachiä. Palveluntarjoaja on CleverReach GmbH & Co. KG, Mühlenstr. 43, D-26180 Rastede. Tämän palvelun avulla voimme organisoida ja analysoida uutiskirjeen lähettämistä. Uutiskirjettä varten antamasi tiedot, kuten sähköpostiosoitteesi, tallennetaan CleverReachin palvelimille. Palvelimet sijaitsevat Saksassa.

Uutiskirjeiden lähettäminen CleverReachilla antaa meille mahdollisuuden analysoida uutiskirjeen vastaanottajan käyttäytymistä. Analyysi osoittaa mm., kuinka moni vastaanottajista avaa uutiskirjeensä ja miten usein uutiskirjeen sisältämiä linkkejä napsautetaan. CleverReach tukee konversioseurantaa analysoidakseen, onko aiemmin määritelty toiminto, kuten tuoteosto, tapahtunut linkin napsautuksen jälkeen. Lisätietoja CleverReachin suorittamasta tietojen analysoinnista löydät osoitteesta: https://www.cleverreach.com/de/funktionen/reporting-und-tracking/.

Tietojenkäsittely perustuu suostumukseesi (GDPR:n 6 artiklan 1 kohdan alakohta a). Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa. Peruutukseen riittää vapaamuotoinen sähköposti-ilmoitus tai voit peruuttaa tilauksen uutiskirjeessä olevan ”Peruuta”-linkin kautta. Peruuttaminen ei vaikuta jo tapahtuneen tietojenkäsittelyn laillisuuteen.

Jos et halua CleverReachin suorittamaa analyysiä, sinun on peruutettava uutiskirjeen tilaaminen. Voit peruuttaa tilauksen lähettämällä meille vapaamuotoisen sähköpostin tai uutiskirjeessä olevan ”Peruuta”-linkin kautta.

Tilauksen yhteydessä annetut tiedot poistetaan peruutuksen yhteydessä palvelimiltamme ja CleverReachin palvelimilta. Jos nämä tiedot on toimitettu meille muihin tarkoituksiin ja muualle, ne pysyvät meillä edelleen.

Löydät lisätietoja CleverReachin tietosuojamääräyksistä osoitteesta: https://www.cleverreach.com/de/datenschutz/.

Tilausten käsittely

Jotta voimme noudattaa täysin lakisääteisiä tietosuojavaatimuksia, olemme tehneet tilauksenkäsittelysopimuksen CleverReachin kanssa.

YouTube

Verkkosivumme käyttää YouTube-laajennuksia videosisällön integroimiseen ja näyttämiseen. Videoportaalin tarjoaja on YouTube, LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, USA.

Kun avaat sivun, jossa on integroitu YouTube-laajennus, yhteys YouTube-palvelimiin muodostetaan. Tämä kertoo YouTubelle, millä sivuillamme olet vieraillut.

YouTube voi kohdistaa selailukäyttäytymisesi suoraan henkilökohtaiseen profiiliisi, jos olet kirjautuneena YouTube-tilillesi. Voit estää tämän kirjautumalla ensin ulos.

Käytämme YouTubea online-valikoimamme houkuttelevaan esittämiseen. Tämä edustaa GDPR:n 6 artiklan 1 kohdan alakohdan f mukaista oikeutettua etua.

Löydät lisätietoja käyttäjän tietojen käsittelystä YouTuben tietosuojakäytännöstä osoitteesta: https://www.google.de/intl/de/policies/privacy.

Evästeet

Verkkosivustomme käyttää evästeitä. Ne ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka verkkoselaimesi tallentaa laitteellesi. Evästeet auttavat meitä tekemään verkkosivustostamme käyttäjäystävällisemmän, tehokkaamman ja turvallisemman.

Jotkut evästeistä ovat ”istuntoevästeitä”. Tällaiset evästeet poistetaan automaattisesti selaimen istunnon päätyttyä. Muut evästeet pysyvät puolestaan laitteellasi, kunnes poistat ne itse. Tällaiset evästeet auttavat meitä tunnistamaan sinut, kun palaat verkkosivustollemme.

Nykyaikaisella selaimella voit seurata, rajoittaa tai estää evästeiden asettamista. Monet selaimet voidaan määrittää siten, että evästeet poistetaan automaattisesti, kun ohjelma suljetaan. Evästeiden passivointi voi johtaa verkkosivustomme rajoitettuun toimintaan.

Sellaisten evästeiden asettaminen, jotka ovat tarpeen sähköisen viestinnän suorittamiseksi tai tiettyjen haluamiesi toimintojen (esim. ostoskori) suorittamiseksi, tapahtuu GDPR:n 6 artiklan 1 kohdan alakohdan f mukaisesti. Tämän verkkosivun ylläpitäjänä meillä on oikeutettu etu tallentaa evästeitä palveluidemme teknisesti virheetöntä ja sujuvaa tarjoamista varten. Jos asetetaan muita evästeitä (esim. analyysitoiminnoille), niitä käsitellään erikseen tässä tietosuojailmoituksessa.

Google Analytics

Verkkosivumme käyttää Google Analytics -verkkoanalyysipalvelun toimintoja. Verkkoanalyysipalvelun tarjoaja on Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.

Google Analytics käyttää ”evästeitä”. Ne ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka verkkoselaimesi tallentaa laitteellesi ja jotka mahdollistavat verkkosivuston käytön analysoinnin. Evästeiden tuottamat tiedot verkkosivustomme käytöstä siirretään Googlen palvelimelle ja tallennetaan sinne. Palvelin sijaitsee yleensä Yhdysvalloissa.

Evästeiden asettaminen tapahtuu GDPR:n 6 artiklan 1 kohdan alakohdan f mukaisesti. Tämän verkkosivun ylläpitäjänä meillä on  oikeutettu etu analysoida käyttäjän käyttäytymistä verkkosivustomme ja mahdollisesti myös mainonnan optimoimiseksi.

IP-anonymisointi

Käytämme Google Analyticsia yhdessä IP-anonymisointitoiminnon kanssa. Se varmistaa, että Google lyhentää IP-osoitteitasi Euroopan unionin jäsenvaltioiden tai muiden Euroopan talousalueen sopimuksen sopimusvaltioiden sisällä ennen kuin se lähetetään Yhdysvaltoihin. Joissakin poikkeustapauksissa Google lähettää kokonaisen IP-osoitteen Yhdysvaltain palvelimelle ja lyhentää sitä siellä. Google käyttää näitä tietoja puolestamme arvioidakseen, miten käytät verkkosivustoa, laatiakseen raportteja verkkosivuston aktiviteeteistä ja tarjotakseen meille muita verkkosivuston ja internetin käyttöön liittyviä palveluita. Google Analyticsin lähettämää IP-osoitetta ei yhdistetä muihin Googlen tietoihin.

Selainlaajennus

Selaimesi voi estää evästeiden asettamisen. Tämä voi kuitenkin rajoittaa joitakin verkkosivustomme toimintoja. Voit myös estää verkkosivuston käyttöön liittyvien tietojen keräämisen mukaan lukien IP-osoitteesi sekä myöhemmän käsittelyn Googlen toimesta. Voit tehdä tämän lataamalla ja asentamalla selainlaajennuksen seuraavan linkin kautta: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de.

Tietojen keruun vastustaminen

Voit estää Google Analyticsia keräämästä tietojasi napsauttamalla seuraavaa linkkiä. Asetetaan opt-out-eväste, joka estää tietojen keräämisen tulevilla käynneillä verkkosivustollamme: Passivoi Google Analytics.

Löydät lisätietoja käyttäjän tietojen käsittelystä Google Analyticsillä Googlen tietosuojakäytännöstä: https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=de.

Tietosuojavastaava

Olemme nimittäneet tietosuojavastaavan.

Thomas Hornfeck
Lörracherstrasse 50
CH-4125 Riehen

Sähköposti: THornfeck@holle.ch

Lähde: Tietosuojakonfiguraattori mein-datenschutzbeauftragter.de