Tietosuojailmoitus

Tietosuojailmoitus

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR), joka toimii Euroopassa 25.5.2018 alkaen, ja Sveitsin liittovaltion perustuslain 13 pykälän sekä liittovaltion tietosuojalain (Datenschutzgesetz, DSG) mukaan jokaisella on oikeus yksityisyytensä suojaukseen sekä suojaukseen henkilötietojen väärinkäyttöä vastaan. Noudatamme näitä määräyksiä. Henkilötietoja käsitellään täysin luottamuksellisesti eikä niitä myydä tai anneta eteenpäin kolmansille osapuolille. Sveitsiläisellä toimeksisaajalla (palveluntarjoaja) on tietosuojalain (DSG) 7 pykälän mukaan velvollinen suojaamaan henkilötietoja vastaavilla teknisillä ja organisatorisilla toimenpiteillä. Tämä konkretisoidaan tietosuojalain (DSG) 8-10 pykälillä.

Pyrimme suojaamaan tietokantoja mahdollisimman hyvin luvattomalta käytöltä, katoamiselta, väärinkäytöltä ja väärentämiseltä tiiviissä yhteistyössä hosting-palveluntarjoajiemme kanssa. Internetpohjaisessa tiedonsiirrossa on turva-aukkoja, joten huomaathan, että aukoton suoja kolmansien osapuolten pääsyä vastaan on mahdotonta.

Evästeet

Käytämme sivustollamme nk. evästeitä, jotka tunnistavat tarjontamme toistuvan käytön saman käyttäjän/internetliittymän omistajan toimesta. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, joita internetselaimesi tallentaa tietokoneellesi. Niiden tarkoituksena on optimoida verkkosivustoamme ja tarjontaamme. Nämä ovat enimmäkseen nk. ”istuntoevästeitä”, jotka poistetaan vierailun päätyttyä. Osittain nämä evästeet kuitenkin tarjoavat tietoja tunnistaakseen sinut automaattisesti. Tunnistus perustuu evästeihin tallennettuun IP-osoitteeseen.  IP-osoite anonymisoidaan heti keräyksen jälkeen ja vielä ennen tallennusta, eli IP-osoitteet tallennetaan nimettöminä salaamalla kolme viimeistä numeroa.

Näin saatuja tietoja käytetään tarjontamme optimoimiseen ja mahdollistamaan helpompi pääsy sivustollemme.
Voit estää evästeiden käytön valitsemalla sopivat asetukset selaimestasi. Huomaa kuitenkin, että tässä tapauksessa et ehkä pysty käyttämään kaikkia sivustomme toimintoja.

Yhteydenottomahdollisuus

Tarjoamme sinulle sivustollamme mahdollisuuden ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse ja/tai yhteydenottolomakkeella. Tällöin käyttäjän antamat tiedot tallennetaan hänen yhteydenottonsa käsittelyä varten. Tietoja luovutetaan kolmansille osapuolille vain, jos olet antanut siihen nimenomaisen luvan kyseisellä lomakkeella. Kerättyjä tietoja ei myöskään verrata tietoihin, joita muut sivustomme komponentit mahdollisesti keräävät.

Uutiskirje

Tilatessani uutiskirjeen Holle baby food AG:lta tai/ja Holle Babyclub.de:ltä/Holle Babyclub.ch:lta hyväksyn, että Holle baby food AG lähettää minulle säännöllisesti sähköpostitse tietoa seuraavasta tuotevalikoimasta: Vauvan ravinto, terveysvinkit, uutisia vauvan kehityksestä, yleistä tietoa ravinnosta. Voin peruuttaa suostumukseni Holle baby food GmbH:lle milloin tahansa, henkilötiedot poistetaan välittömästi.

Yhteistyökumppanimme uutiskirjeen lähettämisessä on CleverReach GmbH & Co.KG in D-26180 Rastede (info@cleverreach.com). Henkilötietojasi suojataan salattuina GDPR:n mukaisesti.

Google Analyticsin käyttö anonymisointitoiminnolla

Käytämme sivustollemme Google Analyticsiä, verkkoanalyysipalvelua yritykseltä Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043 USA, jäljempänä ”Google”. Google Analytics käyttää nk. "evästeitä", eli tekstitiedostoja, jotka tallennetaan tietokoneellesi, ja jotka mahdollistavat verkkosivun käyttöanalyysin.

Näiden evästeiden tuottamat tiedot, esimerkiksi verkkosivulla vierailusi aika, paikka ja toistuvuus IP-osoitteesi mukaan lukien, lähetetään Googlelle Yhdysvaltoihin ja tallennetaan sinne. Käytämme Google Analyticsiä verkkosivustollamme anonymisointitoiminnolla. Google lyhentää ja siten myös anonymisoi IP-osoitteesi tässä tapauksessa jo Euroopan unionin jäsenmaissa tai muissa Euroopan talousalueeseen kuuluvissa maissa.

Google käyttää näitä tietoja arvioidakseen sivuston käyttöäsi, kootakseen raportteja sivustolla tapahtuvasta toiminnasta meille sekä tarjotakseen muita verkkosivuston toimintaan ja internetin käyttöön liittyviä palveluja. Google voi myös luovuttaa näitä tietoja kolmansille osapuolille, sikäli kuin nämä käsittelevät niitä lain mukaan tai jos kolmannet osapuolet käsittelevät tietoja Googlen puolesta.

Google ilmoittaa, ettei missään tapauksessa yhdistä IP-osoitettasi muihin Googlen tietoihin. Voit estää evästeiden käytön valitsemalla sopivat asetukset selaimestasi. Huomaa kuitenkin, että tässä tapauksessa et ehkä pysty käyttämään kaikkia sivustomme toimintoja.

Lisäksi Google tarjoaa tavallisimmille selaimille deaktivointivaihtoehdon, jonka avulla voi hallita paremmin Googlen keräämiä ja käsittelemiä tietoja. Jos aktivoit tämän vaihtoehdon, verkkosivustolla vierailusta ei välitetä mitään tietoja Google Analyticsille. Aktivointi ei kuitenkaan estä tietojen välittämistä meille tai muille meidän mahdollisesti käyttämillemme webanalyysipalveluille. Lisätietoa Googlen tarjoamasta deaktivointivaihtoehdosta sekä tämän vaihtoehdon aktivoinnista saat seuraavan linkin kautta: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de

YouTube-komponenttien käyttö laajennetulla tietosuojatilalla

Käytämme verkkosivustollamme komponentteja (videoita) yritykseltä YouTube, LLC 901 Cherry Ave., 94066 San Bruno, CA, USA, joka on Google Inc.:in, Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.

Tällöin käytämme YouTuben tarjoamaa vaihtoehtoa " - laajennettu tietosuojatila - ".

Kun vierailet sivulla, jolla on upotettu video, YouTube-palvelimille muodostetaan yhteys ja sisältö näytetään verkkosivustolla ilmoituksella selaimellesi. YouTuben tietojen mukaan " - laajennetussa tietosuojatilassa -" YouTube-palvelimelle välitetään vain tietoja, etenkin siitä, millä verkkosivuistamme vierailit, kun katsot videota.

Jos olet samanaikaisesti kirjautuneena YouTubeen, nämä tiedot kohdistetaan YouTube-tiliisi. Voit estää tämän kirjautumalla ulos tililtäsi ennen vierailua verkkosivustollamme.

Pääset tarkastelemaan Googlen lisätietoja YouTuben tietosuojasta seuraavan linkin kautta:

https://www.google.de/intl/de/policies/privacy/

Pääsy tietoihin/peruutus/poisto

Sveitsiläisen liittovaltion tietosuojalainsäädännön perusteella voit ottaa meihin maksutta yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää henkilötietojesi keräyksestä, käsittelystä tai käytöstä sekä niiden korjauksesta, estosta, poistosta tai annetun suostumuksen peruutuksesta. Korostamme, että sinulla on oikeus väärien tietojen korjaukseen tai henkilötietojen poistoon, mikäli tämä vaade ei ole ristiriidassa lakisääteisen säilytysvelvollisuuden kanssa.

Tietosuojavastaava  Thomas Hornfeck   THornfeck@holle.ch